Verdensnyhed indenfor kosttilskud

Inja – den nyudviklede mikronæringsstofformel til kosttilskud

  • Gurkemeje + grøn te + Q10
  • Høj biotilgængelighed af curcumin
  • B-vitaminer, D-vitamin og K2
  • Gluten- og laktosefri, vegansk
  • Med frugtsmag

 

Gurkemeje: Er i årtusinder blevet brugt som krydderi men først indenfor de sidste år har man udforsket gurkemejes egenskaber videnskabeligt. En meget vigtig del af gurkemejeroden er det intensivt orange-gule, aromatiske curcumin. Takket være den flydende form foreligger curcumin i en særlig høj biotilgængelighed, så ekstraktets mikronærings-og indholdsstoffer optages optimalt og hurtigt transporteres derhen, hvor det skal bruges: I cellerne.

Grøn te: I Asien er grøn te blevet dyrket i årtusinder. I dag værdsættes grøn te over hele verden som wellness-plante. Anvendelsesmulighederne er meget forskelligartt. I Inja bruges der kun te med bio-kvalitet.

Q10: Er et coenzym, som har indflydelse på energiforsyningen i alle kroppens celler. Denne endogene substans optages til dels via næringen til dels produceres den i kroppen. Q10 anses som et rigtigt allround-talent, som ikke kun bruges i såkaldte anti-aging produkter.

Zink og Vitamin C: Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

Vitamin D og folinsyre: Støtter en normal funktion af immunsystemet.

Niacin og Vitamin B12: Reducerer træthed.

PRISER:

Ugepakke: 7 små flasker (art. nr. 6000-1): Kr. 179,-

4-ugers pakke: Kr. 599,-

Abonnement (fordelspris) kan snart fås!

Dette nye flydende kosttilskud er så nyt, at det endnu ikke kan købes via min netbutik, så kontakt mig på tlf. 20644300 eller energetix@live.dk for at høre mere.

Evt. kan du spare yderligere 20% ved at få dit eget kundenummer og købe direkte fra Energetix (omkostningsfri oprettelse).

Share