Energetix markedsfører magnetsmykker gennem uafhængige forhandlere. Aktivitetsmulighederne er lige fra deltidsjob over en størrelse som et mellemstort firma med et hastigt voksende team. Disse muligheder er typiske for direkte salg, som er en forretningsform, der har været fast forankret i hele verden igennem mange år. Over 65 millioner mennesker over hele verden arbejder inden direkte salg.

Energetix er medlem af en række internationale direkte salgsforeninger og arbejder nøje i overensstemmelse med deres adfærdskodekser. Hvis du beslutter dig for at arbejde som uafhængig Energetix Bingen-forhandler, giver jeg dig al den oplæring og støtte, som lige netop du har brug for, for at du kan nå dine mål.

Det er ikke nødvendigt at have en startkapital for at komme i gang med Energetix, og der er ingen krav om et månedligt køb af nogen art. Utroligt men sandt.

Kontakt mig allerede i dag for at høre nærmere om, hvordan du kan komme i gang med at blive din egen herre eller bare at tjene lidt ekstra hver måned. Der er brug for dig!

Ring til mig på 20644300 eller skriv til mig på energetix@live.dk

Share